Sitecheck debiteur.nl

Deze week een nieuwe review of sitecheck. Andermaal van een bedrijf met een commerciele inslag. Hierbij vraag ik me meer en meer af door welke bedrijven deze zaken hun website laten maken. Was de vorige review niet al te indrukwekkend, deze keer heb ik me nog meer zorgen gemaakt.

Het zit me met name in de vraag of dergelijke bedrijven niet voor vol willen worden aangezien. Je zult zodadelijk zien dat de website debiteur.nl wel erg amateuristisch overkomt, en dat voor een incassobureau. Zou toch niet moeten mogen.

Maar goed, de andere kant is dat als ik op debiteur zoek, dat de website wel hoog komt in Google. Vervolgens open ik de site in Safari en ergens gaat er iets mis, ik kom namelijk niet door het menu, waar dat gisteren, tijdens de voorbereiding nog wel ging. Daar zit nog wel een behoorlijk verbeterpunt. Nou ja, ga maar eens een kijkje nemen. Ik hoop dat de website eigenaar wat tips ter harte kan nemen.

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!

7 Reacties

Voeg toe →

 1. Ga er verder geen woorden meer aan vuil maken, maar dit is de slechtste website tot nu toe in de sitecheck.

 2. Flash is btw voor het menu, doe maar eens rechterklik. Dan krijg ik “meer informatie over Flash Player 10”.

  Ook vraag ik me af waarom er plaatjes zijn gberuikt voor het menu, maar dat zal flash wel zijn 🙂

 3. De flash is voor de tekst in het menu.

  verder kan ik niet anders zeggen dan dat ik het eens ben met Daan… Deze site werkt mijn inziens eerder negatief dan positief.

 4. Ook komt de hoge positie in google alleen maar door de ongelooflijk goede domeinnaam.
  En het menu werkt gewoon 😉

 5. Mocht je de rest van de site willen zien, dan kan je gewoon de naam die je op de flashbuttons ziet staan in de adresbalk ingeven en .html erachter plaatsen.(alles lowercase)

  eg: incasso.html

  Waarom de swf niet werkt in admins browser is me niet helemaal duidelijk, hier werkt het iig wel.
  Verder is het zoals vermeld niet echt een website van niveau en nog minder voor een zakelijke website…

 6. Ik vind deze site er niet echt geweldig uitzien nee.
  Verder ben ik het wel met de review eens.

  De kleuren, ik vind het een beetje grijzig overkomen.

  En ik hoop echt voor dit bedrijf dat ze niet teveel betaald hebben voor deze site, want het is werkelijk baggerzooi voor een webdesignbedrijf.

  mijn tip:
  Een website is het visitekaartje voor jouw bedrijf, dus zorg dat die er goed uitziet!

 7. Door welke bedrijven ze hun website laten maken? Dat staat nog op de homepage ook…

  “Powered by: Clear Webdesign”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *