meneer simmering

Menu Close

Sitecheck door Jeroen Hubert

Naar aanleiding van het laatste artikel in de sitecheck 10-daagse, met daarin een oproep om zelf een sitecheck te maken, heeft Jeroen Hubert, van jeroenhubert.nl een sitecheck gemaakt van zijn eigen website. Hij heeft de oude en de nieuwe opzet voor zijn website naast elkaar gezet en vergeleken. Hij geeft in de video duidelijk aan waar de verbeterpunten zijn doorgevoerd.

Als opmerking geeft hij het volgende mee:

“Mijn nieuwe website bevindt zich natuurlijk nog steeds op amateur-niveau, maar ik denk dat het een hele verbetering is ten opzichte van mijn huidige website.
Bij mijn nieuwe website zeg ik dat ik hoop dat het menu en de sidebar weinig aandacht trekt, hiermee bedoel ik eigenlijk ‘minder dan bij mijn huidige website’, zodat de bezoeker hopelijk meer uitgenodigd wordt de teksten te lezen.
Bij mijn nieuwe website hoop ik het statement ‘Content is King’ waar te kunnen maken, en niet alleen voor zoekmachines, maar juist voor de bezoekers!”

Je kunt nog sitechecks insturen. De wedstrijdtermijn is verlengt met twee weken, tot 22 juni.

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!