Sitecheck Enjoytheweb.nl

Het werd wel weer eens tijd voor een nieuwe sitecheck. Deze keer een website die je als concurrent van HTML-site zou kunnen zien, al kijk ik er niet op die manier naar. Ik ben altijd weer blij om te zien dat iemand vol enthousiasme een nieuwe website start. Zeker als ze het hebben van een website serieus nemen en iedere dag er mee aan de slag zijn. Zo zie je maar weer dat investeren loont!

Hierbij de sitecheck van enjoytheweb.nl

httpvh://www.youtube.com/watch?v=DSdKnVwqpn8

Je kunt je natuurlijk nog steeds aanmelden voor een sitecheck. Ik beloof niet dat alles geplaatst wordt, maar ik doe mijn best.

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!

13 Reacties

Voeg toe →

 1. Ik hoop dat er in de toekomst weer wat 'echte' zelf ontworpen websites worden aangemeld voor de sitecheck.

  Sorry hoor, maar dit is toch gewoon een standaard WordPress theme welke je vol duwt met informatie. En over de kwaliteit van deze informatie valt natuurlijk nog te twisten.

  Nee ik was na 3 min kijken op de site al gelijk weg. Niet mijn ding.
  Ik zie liever dat iemand echt werk maakt van een project voordat hij hem opgeeft voor een sitecheck.

  Bjorn, steek zijn energie in het checken en beoordelen van de site en het maken van een video. Terwijl de eigenaar een theme download WordPress op zijn host zet en klaar.

  Nee, jammer..

 2. Allereerst heel erg bedankt voor de sitecheck Bjorn. Hier kan ik zeker wat mee! Ik zal gelijk werk gaan maken van wat zaken die jij noemt 😉

  @basjan
  Ik begrijp dat je liever een eigen ontworpen template zou zien en dit zou ik zelf ook liever hebben. Grafisch ben ik alleen niet zo super en momenteel heb ik er ook geen tijd voor om er een te maken. Misschien dat ik er in de toekomst eens goed voor ga zitten.

  Daarnaast wilde ik nog wel even inhaken op de kwaliteit van de artikelen. Ik schrijf allereerst artikelen om zo ook zelf meer te weten te komen over dat onderwerp. Het zou best kunnen dat er dus ook wel eens een foutje in staat, maar daarom vind ik het systeem van WordPress juist zo mooi. Iedereen kan reageren waar hij of zij dat wil, waardoor eventuele foutjes er alsnog uitgehaald kunnen worden.

  Nogmaals bedankt voor jullie allebei. Ik ga zeker wat doen met de feedback!

 3. @basjan
  Je hebt wel gelijk, maar aan de andere kant zie ik liever dat iemand daadwerkelijk aan het werk gaat met een website dan iemand die niet verder komt omdat hij of zij blijft hangen in het ontwerp. Snap je wat ik bedoel. Je kunt beter gewoon beginnen en dan op een gegeven moment zaken verbeteren en veranderen

 4. @admin

  Gedeeltelijk geef ik je gelijk, maar als ontwerper is het dan juist de kunst 'ondanks dat die blijft hangen in het ontwerp' leert door te gaan!

 5. Ik vind de template irritant vooral de lettertype doet echt pijn aan me ogen

 6. @hatredkeys
  Je bedoelt het lettertype van de artikelen of ergens anders van?

 7. ik vind dat basjan gelijk heeft het gaat hier om html codes en niet om alleenmaar de design van de pagina (natuurlijk wel een heel belangrijk aspect) .

  aan de andere kant vind ik het ook niet erg om af en toe een filmpje te kijken van een wordpress pagina als er maar genoeg site-checks blijven komen met commentaar op de code.

  verder vind ik wat de admin zegt over de titel niet kloppen.
  html-site is ook niet een volkomen nederlandse titel en enjoy the web vind ik bovendien een prachtige titel.

 8. Wat betreft wordpress themes,
  vind ik dit toch een mooie rustige theme.

  Alleen vraag ik mij af waarom word er zoveel javascript geladen, die ik nergens terug kan vinden ?

  Mijn mening (als die telt) probeer de theme nu een stuk eigen te maken, probeer je eigen ding er in te verwerken.

  Suc6
  M.vr.gr. Rene

 9. Het stuk javascript dat geladen wordt, is het menu bovenaan de pagina. Zelf snap ik het ook niet helemaal waarom er voor deze manier is gekozen. In de toekomst zal er in ieder geval zeker een keer een eigen theme komen!

 10. Sorry, maar begrijp me niet verkeerd.

  De content van je site gaat over html en de hierbij horende elementen, althans daar schrijf je over.
  Maar je begrijpt niet waarom er jquery, 2x superfish, supersubs, 2x prettyfoto, admin-cookie, styleswitcher en jqueryform word geladen, voor het top menu ?

  Dan zou ik me eerst eens op dat menu gaan storten en waarom allemaal die javascripts, want het is niet meer dan een a:hover in css.

  Houd er tevens rekening mee dat die scripts je site doen vertragen!

  Suc6

 11. We begrijpen elkaar verkeerd Rene. Zoals ik in mijn vorige reactie al zei, snap ik niet waarom er gekozen is door de templatemaker om onder andere het menu bovenaan in javascript te maken. Dat wil dus niet zeggen dat ik het niet snap qua html of iets dergelijks. Dit is dus ook zeker een punt waar ik rekening mee ga houden bij een nieuwe theme in de toekomst 😉

 12. Oke, dan heb ik het verkeerd begrepen!
  Maar in ieder geval suc6 en probeer er iets moois van te maken.

  M.vr.gr. Rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *