Sitecheck Helpdesks.be

Een nieuwe sitecheck, deze week van de website Helpdesks.be. Een Vlaamse website die in het geweer komt tegen de matige service van veel helpdesks. Zeker in deze weken populair gezien de actie van Youp van ‘t Hek die in opstand komt tegen alle waardeloze services die helpdesks bieden.

Nu ga ik in de video niet zozeer in op de inhoud van het onderwerp, maar ik denk dat de website nog wel wat verbeteringen kan gebruiken. Daarmee is de kans van slagen wellicht wat groter.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=5ysLAOT3Yr0

Misschien heb jij een andere mening of een aanvullende opmerking, laat dat zeker even weten.

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!

2 Reacties

Voeg toe →

  1. Vertel ik liever niet

    20 maart 2011 — 13:28

    Waarom beoordeel je die sites? Dat heeft toch geen nut want die eigenaar(en) zien dit filmpje denk ik niet. Ik wil zelf ook wel een mooie website gaan maken maar ik weet niet waar over. Dus als jij nog een idee hebt.

    Gr. Vertel ik liever niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *