sitecheck – jewebsitepromoten.nl

Deze keer wordt de website ‘jewebsitepromoten.nl’ onderworpen aan een onderzoek. Hoe staat het ervoor met deze website die anderen moet helpen hun eigen website te promoten? Hier het resultaat. Niet slecht denk ik, maar er zijn wat punten ter verbetering.

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!

7 Reacties

Voeg toe →

 1. betreft dat over ons ben ik het niet mee eens.
  het is een meervoud.
  als hij dan een verhaaltje over zich zelf neer zet is het toch “over mij” en niet ons?

 2. Mooie site!
  @Admin, zijn een deel van de oudere sitechecks verwijderd?

 3. Bedankt! Ik zie ze weer šŸ˜‰
  Ik wil mijn eigen site vernieuwen. Omdat ik momenteel geen tijd heb oriƫnteer ik mezelf alleen maar zodat ik in de zomervakantie aan de slag kan. De sites en kritische noten van jou en de reacties helpen mij hierbij.
  M.v.g. Jeroen

 4. Aswolk weg, vliegtuig terug šŸ™

  Een tip voor je volgende review; Als je dingen zegt, probeer ze dan ook te onderbouwen. Een voorbeeldje aan het einde:
  “Twitter is een sterke manier om je sociale netwerk uit te breiden.”
  Maar waarom zal de meeste mensen nog een raadsel blijven als je het hierbij laat.

 5. Mensen zijn eerder geneigd een stukje te lezen dat als kop ”Hoe wij u kunnen helpen…” (vousvoyeren!) dan ”Over ons”. Sorry, maar mensen zijn (in eerste instantie, het staat immers op een plek die je bijna als allereerste ziet) niet geĆÆnteresseerd in wie jij bent, maar wat de bezoeker aan deze website heeft.
  Als ik de inhoud van die pagina lees, is het ook eigenlijk helemaal geen ”over ons” stukje…
  Voor een site als deze is een contactpagina eigenlijk al genoeg.

 6. Zoals in het begin (video) al gezegd werd. Als je informatie gaat geven over hoe iemand zijn/haar website moet promoten moet je zelf het wel goed onderbouwen. En je eigen website rocken.

  Over ons is al erg slecht gekozen gebruik je eigen naam of je bedrijfsnaam op deze plaats. “Over website promoten” En daar loop je dan al gelijk tegen een struikel blok. “je” is als eerst al een stop-woord en zal alleen sterk zijn als je dit ook in je url hebt. Dat heb je maar je gebruikt ook het woordje “Gratis” een x-aantal keer in je pagina. Waarom zit dit woordje niet in je url. ?? gratis je website promoten.nl met en zonder streepjes zal denk ik beide nog vrij zijn. Dit kost samen nog geen 25,- voor 2 domeinnamen welke al sterker zijn dan wat je nu hebt. Niet dat deze slecht is. Maar veel mensen zoeken nog altijd vaak op zoektermen als gratis en free. Plus als je kijkt naar de concurrentie pak je met deze laatste domeinnamen een veel groter bereik, elke term welke gaat over website promoten heb jij dan in je url zitten.

  “gratis” <– veel mensen zoeken op gratis diensten. Denk aan free SEO tools.
  "je" <– vaker gebruikt bij zoektermen als JE eigen website.
  "website" <– je doel.
  "promoten" title=”home” Contact > title=”contact” alle artikelen > title=”alle artikelen” Dit kan je toch nooit zo geleerd hebben?

  En als laatste even snel gekeken in de broncode het valt mij op dat je op elke link naar een andere site (dus niet intern) je een no-follow tag attribuut gebruikt ??
  Daar bouw je natuurlijk niet echt vrienden mee op.
  Waar ben je bang voor dat de spider via de eerste link flop weg is naar een andere pagina ??
  Volgens mij is Link-building juist daar op gebaseerd het is belangrijk wat JIJ over jezelf zegt en wat JIJ over andere verteld. En andersom natuurlijk ook.
  Het zou van de gekke zijn als je Spiders op je site kon houden door een no-follow tag te gebruiken. Je heeft hier alleen mee aan dat je deze site NIET zo interessant vind. En wat Google daar mee doet is maar de vraag, als jij eerste roept. Op zoek naar een hosting? Ik adviseer hosting123.weet ik veel. (linkje) en op dat linkje zet je een no-follow tag dan is dat niet echt logisch wel?
  Jij wilt hun toch promoten geef ze dan ook een linkje met waarde.
  Jij verwacht stiekem toch ook een linkje met waarde van andere terug?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *