Stel je vraag over SEO

Met de laatste update van Google, de Penguin update, wordt SEO voor een leek misschien nog wat ingewikkelder. De meeste mensen weten inmiddels wel een aantal basisprincipes van SEO, maar de volgende stap is toch wel wat lastiger. Daarom bied ik je de mogelijkheid om je SEO vraag te stellen waarbij ik wil proberen je antwoord te geven, van advies te voorzien.


Stel dus je vraag hieronder. Wat wil jij weten over SEO

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!

1 Reactie

Voeg toe →

  1. De dierentuin van Google komt aardig vol op deze manier. Ik maak me zelf niet zo druk om de updates. Als je altijd netjes en eerlijk aan je site hebt gewerkt en de linkbuilding en seo op natuurlijke wijze hebt gedaan, zal de schade wel meevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *