hosting teksten - tekstschrijverAls eigenaar van een website over websites bouwen bezoek ik regelmatig bedrijven die hosting aanbieden. Dit is niet alleen om websites onder te brengen, maar ook om te zien wat er in de markt leeft.

Het valt me op dat er hosting bedrijven zijn die qua tekst niet veel te melden hebben.

De layout van de website ziet er wel aardig uit en ook de pakketten, daar is goed over nagedacht. 24/7 service, ook geen probleem, maar de teksten…

De tekst op een website van een webhost, en eigenlijk op iedere website, is van levensbelang!

Tekst is het allerbelangrijkste van een website en dat geldt dus ook voor een hostingbedrijf. Met tekst kun je het verschil maken. Daarmee kun je je onderscheiden.

Goede tekst verkoopt en zorgt ervoor dat je hoog scoort in zoekmachines.

Copywriter voor hosting bedrijven

Dat bracht mij op het idee om een service op te zetten, speciaal gericht op webhosting bedrijven. Een service om copy te schrijven waarmee een hostingbedrijf zichzelf in de kijker kan zetten.

Nu was ik bedrijfsmatig al wat aan het opzetten. Als copywriter en tekstschrijver, maar nu gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor hosting bedrijven.

De artikelen die ik de afgelopen jaren heb geschreven, de websites die ik in beheer heb (gehad) en de ervaring die ik op heb gedaan met webhosting leveren een goede bijdrage aan mijn expertise.

Simmering.nl

Meer over webhosting teksten kun je lezen op mijn website ‘Simmering.nl’.

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!