Soms zie je om je heen dat de tijd rijp is voor een nieuwe uitdaging, een nieuw geluid of een nieuw jasje. Je moet even je focus verleggen.

Dat is ook belangrijk als het gaat om een website, een online bedrijf.

Bedrijven groeien en veranderen en wellicht is het voor jouw bedrijf ook het moment om te veranderen.

Signalen voor een nieuwe richting

Als je een nieuwe stap aan het voorbereiden bent dan bouw je voort op de basis structuur, maar wel met een nieuwe uitstraling en een nieuwe focus voor jezelf.

Het doel is dat anderen je (weer) gaan opmerken en bij jou komen.

Doelstelling kwijt

Misschien ben je je doelstelling kwijt. Kun je de vraag beantwoorden waar jij over 5 jaar wilt staan met je bedrijf? Kun je dat niet? Misschien ben je van je oorspronkelijke doel afgeweken.

Zonder een duidelijke doelstelling zal er stagnatie optreden en loopt de boel vast.

Ik merkte dat met HTML-site. Waar sta ik nu en waar wil ik heen? Dat is de reden om weer je doel duidelijk te krijgen en hierdoor heb ik besloten mijn doelstellingen, voor mijzelf aan te passen.

Dan krijg ik er weer lol in en energie door!

Je bezoekers kwijt?

Misschien ben je vergeten voor wie je het doet?

Je kijkt in je analytics en je ziet dat de bezoekersaantallen dalen of stagneren en dat er niemand meer koopt. Misschien ligt het aan je product, misschien is niet meer helemaal duidelijk voor wie je bezig bent.

Laat ik wel zijn, marketing is geen exacte wetenschap en nooit helemaal te vatten. Maar je moet wel dingen doen en blijven doen waar je je goed bij voelt. Waar je energie van krijgt.

Verveeld?

Misschien ben je verveeld…

Als jij je verveeld voelt dan werkt dat door naar je bezoekers. Ze worden niet meer enthousiast van wat je doet omdat jij het niet bent.

Een nieuwe focus kan je helpen om nieuwe energie te krijgen. En energie zorgt ervoor dat je er weer tegenaan kunt!

Een nieuwe HTML-site

Dat is wat ik wil bewerken met een nieuwe opzet voor HTML-site. Gericht op mensen die bezig zijn om online zich te profileren, door websites te maken, door designs te ontwerpen, door online te ondernemen.

Daar krijg ik energie van. Dat de HTML iets minder belangrijk wordt? Zo zou ik het niet zeggen. Tenslotte is HTML de basis van iedere website, de basis van iedere online onderneming. Zonder HTML geen site.

Ik wens je een geweldige en energierijke dag!

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!