Tutorials maken? Verdien 25 euro!

Artikelen makenIn het verleden heb ik al wel eens het plan gelanceerd om tutorials door anderen te laten maken. Door dat te doen kan er veel meer kwalitatieve inhoud op html-site komen te staan. Het is echter lastig om mensen te vinden die hier structureel tijd en energie in willen steken. Ik kom dan ook graag in contact met mensen die in staat zijn om op een eenvoudige manier zaken rond HTML, CSS, PHP en JavaScript uit te leggen, ofwel door tekst en afbeeldingen, ofwel aan de hand van video’s.

25 euro per artikel

Omdat ik vind dat kwaliteit beloont mag worden zet ik er een betaling tegenover van 25 euro per artikel dat geplaatst wordt.

Je zult begrijpen dat de artikelen niet eerder gebruikt mogen zijn, of dat ze in het geheel later ergens anders weer terugkomen. Ze worden exclusief voor HTML-site gemaakt.

In de artikelen word jij als auteur genoemd en mag je daarbij een keer naar je eigen website linken (meestal in combinatie met je naam).

Opzet van een artikel

De opzet van een artikel is als volgt:
Titel
Inleiding
Tussenkopje (<h3>)
paragraaf
Tussenkopje (<h3>)

Belangrijke zaken

Als je een artikel hebt, dan kun je dat naar mij mailen in een Word bestand, tekstbestand of een pdf document. Je krijgt dan binnen 24 uur bevestiging of het artikel geplaatst wordt. Betaling vindt een keer per maand plaats, bij voorkeur naar een Paypal account.

Neem nu nog contact met me op via het contactformulier

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!

8 Reacties

Voeg toe →

  1. Heel tof, ga er zeker mee aan de slag :)!

  2. Structureel gaat het niet lukken. Maar zo nu en dan over een klein onderwerp wil ik best wel doen. Ik hoef er ook geen geld voor, want het is slechts een hobby ;)!

  3. Ik heb net een artikel geschreven!

  4. Gaat de voorkeur btw uit naar systemen (hoe bouw je een inlogscript, een blog, etc) of over de uitleg van verschillende functies (bijvoorbeeld werken met function () in php)

  5. Ik heb het liefst artikelen van het eerste type. Dat is waar de meeste vraag naar is.

    Vriendelijke groet, Bjorn

  6. Oke, dan wijzig ik mijn plannen fftjes :P. Tutorial komt er nog wel aan, maar ben ook ff druk met school. Hoogstens eind deze week heb je hem binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *