Van Over Wandelen naar Travel tips

Veranderen van Over Wandelen naar Travel Blog tips

Over Wandelen, mijn nieuwsbrief die ik aan het begin van dit jaar startte ga ik veranderen. Ik ga de horizon verbreden. Letterlijk. Van wandelen naar reizen. Van verhalen over wandelroutes naar verhalen van travel bloggers.

De nieuwsbrief gaat iets breder omdat ik de verhalen van travel bloggers voor het voetlicht wil brengen. Om je ideeën te geven je eigen travel blog te starten, ideeën voor je eigen reisverhalen.

De nieuwsbrief gaat Travel Tips heten, blijft wekelijks verschijnen en zal min of meer dezelfde opzet hebben als de huidige nieuwsbrief. Waarom ik dit doe?

Het bijhouden van een nieuwsbrief vind ik enorm leuk om te doen, maar het onderwerp werd me wat te specifiek. Dat benauwde me als het ware.
Alleen maar schrijven over wandelen en alles wat daarmee te maken heeft, beperkt me teveel.

Travel tips Nieuwsbrief

Ik hoop je te verrassen met interessante verhalen en blogs. Met goede boeken en leuke reisverhalen. Natuurlijk blijf ik over wandelen schrijven en verwijs ik naar mooie wandelroutes en fijne wandelboeken, maar ik ga voor meer. Een nieuwsbrief met de naam Travel tips.

1 reactie op “Van Over Wandelen naar Travel tips”

  1. Pingback: Over Wandelen #15 - Mijn Horizon verbreden - meneer simmering

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *