Je hebt sokken en Sokken. De Sokken van ‘von Jungfeld’ zijn Sokken met een hoofdletter. Niet alleen omdat ze er leuk uit zien, maar meer nog omdat ze staan voor Stijl, Kwaliteit en Durf.

Hiermee ga je de uitdaging aan om een statement te maken. Het dragen van deze sokken zegt wat over wie jij als man bent. Meer stijl en kleur in je garderobe.

von Jungfeld, de hoogste kwaliteit

Alle producten van die nieuwe merk ‘von Jungfeld’ worden in Duitsland volgens de hoogste standaarden geproduceerd. En dat is niet alleen te zien aan de sokken zelf.

De verpakking waar de sokken in zitten, is al een feest om te krijgen. De sokken worden fraai verpakt en voorzien van een fraaie inhoud. Het is meer dan sokken wat je krijgt… of geeft natuurlijk.

von jungfeld sokken

von Jungfeld – or is grey your color?

Deze sokken geef je alleen maar cadeau aan de man waarvan je weet dat die waarde hecht aan kwaliteit. Maar die ook houdt van kleur. De slogan van von Jungfeld is niet voor niets: ‘von Jungfeld – or is grey your color?’

Von Jungfeld is verkrijgbaar in twee verschillende collecties:

– Basic collection: 9 verschillende kleuren met een handgenaaide naad en van binnen een contrasterende kleur.
– Collection Blaustich: 6 verschillende designs, de wintercollectie van 2014/2015.

basic collection von jungfeld

Bestellen kan bijvoorbeeld hier: http://www.nettesokken.nl/113-von-jungfeld

Speciaal voor de lezers van dit blog kun je nu een set van deze unieke sokken winnen. Deel daarvoor dit artikel op Facebook of Twitter met daarbij de reden waarom jij vindt dat je deze sokken zelf wilt of wilt weggeven aan iemand in je omgeving! Deze actie loopt tot vrijdagavond 15 mei 2015 (om 20.00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt).

kaart von jungfeld

Als je dit een interessant
artikel vond…

wil je vast ook mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!

Krijg je ook meteen dit magazine met leuke tips in Antwerpen!
ebook Antwerpen magazine tips