Website-coach

Ik ben met html-site al heel wat jaren actief op het internet. Ik denk dat ik ondertussen wel het een en ander weet van websites maken, online marketing en website ontwikkeling. Omdat er bij veel mensen heel veel vragen leven rondom het goed opzetten van een website, met name een waar je inkomen mee genereert heb ik besloten om naast html-site een coaching- en adviesbureau op te starten voor alle vragen op het gebied van online activiteiten.
De naam waaronder dit bedrijf gaat opereren is ‘website coach‘. Vanaf vandaag is de website officieel live.

Website-coach.nl

Een nieuwe stap vooruit

Afgelopen dinsdag ben ik naar de kamer van koophandel gegaan om dit bedrijf officieel te kunnen lanceren. Bij deze doe ik dat nu ook naar jullie toe.

Natuurlijk is het een stap in het diepe, een nieuwe stap voorwaarts. Ik realiseer me dat ik hiermee een nieuwe weg in sla, maar ik hoop hiermee mijn expertise te kunnen uitbouwen en te kunnen gebruiken om bedrijven te helpen op het internet veel meer uit hun website te halen.

Wanneer je deze stappen niet zet kom je nooit verder. Je moet voorwaarts om verder te kunnen komen en dat doe ik op deze manier.

80% van de bedrijven heeft geen goede website

Ik denk dat er al heel veel websites goed bezig zijn om succesvol te opereren, ik denk dat er veel meer websites zijn die minder goed de weg weten op internet. Ik denk dat 80% van de websites het doel mist. 80% van de bedrijven maakt naar mijn idee onvoldoende gebruik van het krachtige instrument dat internet, in al zijn verschijningsvormen is.

Voor die 80% is mijn coachings- en adviesbedrijf opgezet. Ik hoop op een geslaagde missie en ik zal zeker op html-site laten weten hoe dit alles in zijn werk gaat.

Verwezenlijk je droom

Ik hoop je hier tevens mee te laten zien dat je ook jouw dromen kunt gaan verwezenlijken als je dat echt wilt. Ik heb er een aantal jaar over gedaan om tot dit punt te komen.

Juist in een overvolle en competitieve markt is het lastig om je eigen expertise en kwaliteiten te laten zien en van jezelf overtuigd te zijn. Maar als je nooit de stap zet, dan weet je zeker dat je niet verder komt.

Wanneer je van jezelf precies weet wat je sterke kanten zijn en wat je wilt, dan kun je jezelf gaan focussen en toespitsen op datgene wat je echt graag wilt bereiken.

De meeste mensen blijven afwachten en hopen dat er ooit een kans op hun weg komt, maar meestal gebeurt dit niet. Dergelijke kansen moet je afdwingen, die stap heb ik gezet, en dat kun jij ook doen. Kijk maar om je heen. Hoeveel mensen zetten deze stap niet, elke dag weer.

Stap voor stap je eigen reisblog opzetten!

Download mijn gratis Eboek ‘Maak je eigen Travel blog’.
E-boek Je eigen Travel blog maken!

14 Comments

 1. Hatredkeys said:

  Ik persoonlijk zou me niet zo snel als lerende aanmelden bij jou website.
  puur om het feit vanwege de simpelheid.

  in een website zit een :
  navigatie – niet te zien
  verfschillende kolomen – ook niet te zien

  Ik denk toch echt dat je er eerst een goede site van moet maken voordat je mensen aanspreekt buiten HTML-SITE.nl om.

  Wij weten wel wat je kan en niet. Anderen buiten html-site niet. En ik denk dat je toch een site moet laten zien die perfect werkt en zoveel mogelijk ( niet nutteloze dingen ) website elementen moet gebruiken.

  7 juni 2010
  Reply
 2. Daan said:

  Hatredkeys, wat je zegt slaat echt nergens op, elk ontwerp (en dus website) is anders en heeft andere behoeftes.
  v.b. Waarom zou ik, met één pagina, een navigatie gaan plaatsen op mijn website?
  Bij ontwerpen gaat het om de 'waarom', anders noem je het decoreren.

  ——–

  Bjorn, veel succes met je nieuwe bedrijf!

  7 juni 2010
  Reply
 3. Ronny said:

  Ben het wel met Hatredkeys eens.
  Toen ik net namelijk naar de website ging was echt het eerste wat ik dacht, wat een simpele website.

  Je hebt nu alles op 1 pagina, en wat Hatredkeys al zei, op een website verwacht je meestal toch wel een navigatie, misschien alles onderverdelen in een menu ofzo.

  Zou qua design er nog wat meer aan doen laat ik het zo zeggen.

  Verder komt het op het begin een beetje apart over, je zet een foto van jezelf neer, wat je altijd aanprijst in sitechecks, maar je stelt je niet voor en begint gelijk met het verhaal, komt die foto, op mij in ieder geval, een beetje verdwaald geplaatst over.

  De inhoud komt wel goed over, het zijn geen lappen tekst. Maar in je voorbeelden zeg je dat bijv. die eerste vrouw haar winst is verdubbeld en bij de tweede dat hij het er zo makkelijk uit haalt.
  Als je dat vergelijkt met je prijzen, hanteer je dan niet erg lage prijzen? Ik heb er verder geen probleem mee hoor haha.

  7 juni 2010
  Reply
 4. Hatredkeys said:

  @ daan "Waarom zou ik, met één pagina, een navigatie gaan plaatsen op mijn website?"

  omdat hij makkelijk van de info op de pagina zelf meerdere pagina's kan maken. en misschien zelfs wat meer op de dingen apart kan ingaan.

  nu is het een opsomming.

  7 juni 2010
  Reply
 5. Annelies said:

  Ik vind de boodschap helder en duidelijk. De kracht zit in wat je gaat aanbieden!
  Heel veel succes.

  7 juni 2010
  Reply
 6. Michiel said:

  Ik vind het wel een leuk initiatief. Veel mensen die hier op de site zitten die weten ongeveer wel hoe alles werkt enzo, maar vraag 10 mensen die een eigen bedrijf met website hebben en ik weet zeker dat 9/10 niet weten wat de kracht is van een site.

  De site zelf vind ik niet echt bijzonder en zoals sommigen al zeggen: ik mis de navigatie. En ja ik weet het is maar 1 pagina, maar je hebt wel 1 pagina met eigenlijk 4 a 5 onderwerpen. Zelf zou ik alles zo maken dat je een navigatie (home-wat doe ik-tarieven – het traject – contact)hebt, dit zorgt denk ik voor wat meer gebruiksvriendelijkheid. Wel vind ik dat de site past bij wat je aanbied. En ik lees hierboven dat je foto's van je zelf aanprijst, maar zelf vind ik juist niet dat je het moet doen. Het kan namelijk ook het tegenovergestelde effect hebben.

  Oohja ik heb nog wel twee (zinvolle) vragen:
  1. waarom sta je nog niet op google? terwijl dit juist iets is wat je, met een bedrijf zoals jij hebt, in orde moet hebben.
  2. Zou het als klant ook mogelijk zijn om alles via e-mail te doen? want bij punt 2 zeg je dat je die stap via de telefoon doet, maar het lijkt mij handiger als je alles op "papier" hebt staan, zodat je nog een beetje terug kan kijken op wat er gezegd is. Zelf vind ik namelijk dingen via e-mail veel handiger dan via telefoon.

  7 juni 2010
  Reply
 7. Ik heb gekozen voor een sales pagina. Het gaat erom dat vanaf deze pagina de keuze wordt gemaakt om in een keer de mogelijkheden aan te bieden. Geen wegklikgedrag, maar leiden naar het invullen van het formulier. Het is een specifieke benadering, waarbij je de afweging kan maken of je het zo, of anders moet doen.
  Er is echter bewust over nagedacht, maar toch bedankt voor de comments daarover.

  Wat betreft Google, ik heb deze website pas vandaag gelanceerd, er zijn maar weinig bedrijven die dan direct in Google staan. Daar komt natuurlijk verandering in, maar dat heeft even tijd nodig.

  Ik ga op verschillende manieren dit bedrijf promoten, een van de manieren is door middel van html-site zelf. Website-coach is dan een verlengstuk voor mensen die nog niet zover zijn.

  7 juni 2010
  Reply
 8. Hatredkeys said:

  je doet het meer op de amerikaanse manier dus.

  7 juni 2010
  Reply
 9. Hatredkeys said:

  ik zit nu weer ff te scrollen.
  ik denk als je de vlakken een lichte grijze achtergrond geeft ( om en om ofzo ) dat het al wat voller/leuker is om te zien?

  7 juni 2010
  Reply
 10. Daan said:

  Even ter verduidelijking; Ik ben tegen salespages, ik ben nog steeds van mening dat ze niet werken en ik praat het ontwerp van deze website dus ook niet goed. Ik wijs alleen een aantal onwaarheden aan in je comment. 🙂

  7 juni 2010
  Reply
 11. @Hatredkeys, ik ben blij dat je meedenkt hoor, ik zal eens kijken.
  @Michel, Wat betreft de vraag over telefonisch afspraken maken van Michel, na de telefonische afspraak stuur ik nog een mail waarin de afspraken zijn vastgesteld. Voordeel van telefoon is dat je vlot zaken kunt wijzigen, afspreken en verduidelijken.
  @Daan, Dat mag hoor :-p

  7 juni 2010
  Reply
 12. hatredkeys said:

  @Daan i know maar ik bedoelde het meer vanuit een positie voor mensen die geen ervaring hebben met html-site zullen niet echt weten wat Bjorn doet en kan.

  7 juni 2010
  Reply
 13. hatredkeys said:

  hoe gaat het eigenlijk met je site Bjorn?

  9 juni 2010
  Reply
  • Het gaat prima, veel bezoekers, geen omzet, maar wat niet is kan nog komen…

   10 juni 2010
   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *