De website review is terug!

De afgelopen tijd heb ik me wat weinig met reviews bezig gehouden. Dit is echter jammer denk ik en ik wil dan ook weer websites gaan bespreken. Niet alle websites komen in aanmerking. Het kan zijn dat de website wat mij betreft niet aan eisen voldoet. Ik wil namelijk wel een redelijke kwaliteit zien.
Ook al heb je je website eerder opgegeven, je kunt deze weer opnieuw aanmelden. Wellicht komt jouw site als review op html-site.
Ik ga er wel wat extra tegenover stellen. 1 keer per twee maanden kies ik uit de reviews een ‘winnaar’. Deze winnaar ontvangt een prijs, bijvoorbeeld een hostingpakket, een boek of iets dergelijks.
Meld je nu aan!

2 gedachten over “De website review is terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *