meneer simmering

Menu Close

Website review vandenassum.nl

Ik heb weer eens een review gemaakt, ditmaal van een zakelijke site, waarbij ik heb gelet op de vraag hoe zakelijk deze site op mij overkomt. Ik ben geen kenner van de materie waar deze site over gaat, Credit management en Mediation, maar ik kan wel kijken naar de professionaliteit van de site. Die valt me wel wat tegen.

De site van vandenassum.nl ziet er in eerste instantie prima uit, maar zoals uit het filmpje blijkt vallen me wel een paar zaken op.
1. Het slecht ontworpen logo
2. De vele eer voor de webdesigner
3. De vreemde pagina over voedingssuplementen
4. Het missen van een degelijke contactpagina
5. De rammelende broncode
6. Het vreemde gebruik van iframes, wat de technische opzet van de site niet ten goede komt.

Allemaal zaken die wel verbetering kunnen gebruiken.

In het filmpje noem ik een belangrijk punt niet en dat is een SEO technisch punt. Alle pagina’s hebben dezelfde title tag. En daar wordt werkelijk niets gemeld over waar vandenassum voor staat, terwijl dit misschien wel het belangrijkste onderdeel daarvoor is, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de metatag keywords, die niet ter zake doet voor bijvoorbeeld Google. (Weer wat geleerd!)

Ik adviseer de eigenaar van deze website dan ook om de webdesigner nog eens gedegen te laten kijken naar de verbeterpunten en deze aan te laten passen, mits de site natuurlijk goed gevonden moet gaan worden in Google.

Wat vind jij van de website?

Als je dit een interessant artikel vond…

heb je vast ook interesse in mijn NIEUWSBRIEF!
Iedere week weer een nieuw ARTIKEL!