Websites kopen en verkopen – Flipping websites

In Amerika is het ‘hot’, in Nederland is er een opkomende markt voor, het kopen en daarna verkopen van websites, natuurlijk met winst. De truc is om zoveel goede extra content aan een website toe te voegen dat je goede winst maakt en dat je er vervolgens weer een nog betere en duurdere website voor kunt kopen.

Ik heb een video gemaakt over de manier waarop je dit zou kunnen aanpakken. Ik ben er zelf intussen ook mee bezig en het is erg leuk om te doen en het levert, als je het goed doet wel wat op. Nog niet veel, ik ben maar kleinschalig begonnen, maar zo moet je het ook leren.

In de video heb ik verschillende bronnen genoemd van informatie. Hier komen ze nog een keer op een rij.

Google trends
Google insight
Waybackmachine
Alexa
SIDN.nl
TBforum
Sitedeals
Flippa.com

In een volgende video wil ik een praktijkvoorbeeld geven van een plan van aanpak rond het kopen van een website. In een derde video wil ik het dan hebben over het verkopen van een website.

6 gedachten over “Websites kopen en verkopen – Flipping websites

  1. egaTniv schreef:

    kickuh link Jeroen, die kende ik nog niet!

    Ik denk ook niet dat ik die persoonlijk veel ga gebruiken, maar voor een Commerciƫle site imo onmisbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *