Fotografie

Toen ik fotografie ontdekte had ik de behoefte om alles te fotograferen wat los en vast zat. Maar op een gegeven moment ga je zoeken naar een specialisme. Natuurlijk vind ik het leuk om mensen te fotograferen (mijn kinderen zijn daarin nogal favoriete foto onderwerpen), maar in het verlengde van mijn blog vind ik het een leuke uitdaging om boeken, tijdschriften en dergelijke mooi op de foto te zetten.

Een boek heeft als fijne eigenschap dat je deze fraai op de gevoelige plaat kunt vastleggen. Vanuit verschillende hoeken en met mooie mogelijkheden om te spelen met licht. En elk boek is anders.

Kringloop vondsten

Het is een beetje een verslaving geworden om oude boeken te zoeken en te vinden bij de kringloop, niet zozeer om te lezen maar om er foto’s van te maken. Het is meer dan neerleggen en een foto maken.

Je wilt de bedoeling van de schrijver of maker neerzetten, je wilt de schoonheid van papier, karton, drukinkt vastleggen en degene die kijkt laten zien hoe prachtig het product wel is.

Misschien heb jij wel een boek uitgegeven, een fraaie brochure gemaakt of een tijdschrift ontworpen. Ik help je graag om jouw product zo mooi mogelijk op de foto te zetten. Laten we samen kijken hoe jouw ‘kindje’ het beste tot zijn recht komt!

Fotografie van boeken

Elke maand stuur ik mijn lezers een update...
Schrijf je hieronder ook in en blijf op de hoogte!