Over mij

Mijn naam is Bjorn Simmering en met deze website ga ik dus door het leven als Meneer Simmering.

Vroeger wilde ik journalist worden. Op mijn kamer maakte ik krantjes. Ik volgde het nieuws van de wereld op de voet en elke dag om vijf uur kwam er een krantje uit. Had ik die maar bewaard, wat een archief zou je gehad hebben.

Ik ben geen journalist geworden. Wel leerkracht, maar ergens bleef het borrelen. En wat een geluk! Anno 2021 kan iedereen journalist zijn. In zijn eigen niche, over zijn eigen onderwerp.

Bjorn Simmering

Ik schrijf vooral vanuit mijn hart. Over wat ik meemaak, wat ik zie en op de foto zet. Ik drink graag koffie, kan me helemaal verliezen in een goed of fijn boek. Van John Grisham tot Nicci French, van fotografie boeken tot reisverhalen.

En dat reizen, dat doe ik dan ook weer graag. voor mij werk ben ik veel onderweg, met mijn gezin gaan we regelmatig er op uit in ons eigen Zeeland, maar ook naar Bretagne, Normandie, Zwitserland, Antwerpen of Duitsland. En… het onderweg zijn is misschien wel het leukste.

Boeken lezen en reizen hebben een speciale plek voor mij. Ik kan helemaal opgaan in mooie boeken over geweldige reizen.

Op deze website komt alles samen. Mijn liefde voor reizen, mijn passie voor schrijven van verhalen, plezier dat ik beleef aan foto’s maken, maar ook het lezen van blogs van anderen en het maken van leuke artikelen waar jij als lezer je voordeel mee doet!

Bjorn

p.s. Als je je aanmeld voor mijn updates dan krijg je iedere week leuke tips over Reizen! 🙂

Elke maand stuur ik mijn lezers een update...
Schrijf je hieronder ook in en blijf op de hoogte!