Over mij

Mijn naam is Bjorn Simmering en met deze website ga ik dus door het leven als Meneer Simmering.

Vroeger wilde ik journalist worden. Op mijn kamer maakte ik krantjes. Ik volgde het nieuws van de wereld op de voet en elke dag om vijf uur kwam er een krantje uit. Had ik die maar bewaard, wat een archief zou je gehad hebben.

Ik ben geen journalist geworden. Wel leerkracht, maar ergens bleef het borrelen. En wat een geluk! Anno 2021 kan iedereen journalist zijn. In zijn eigen niche, over zijn eigen onderwerp.

Bjorn Simmering

Ik schrijf vooral vanuit mijn hart. Over wat ik meemaak, wat ik zie en op de foto zet. Ik drink graag koffie, kan me helemaal verliezen in een goed of fijn boek. Van John Grisham tot Nicci French, van fotografie boeken tot reisverhalen.

En dat reizen, dat doe ik dan ook weer graag. voor mij werk ben ik veel onderweg, met mijn gezin gaan we regelmatig er op uit in ons eigen Zeeland, maar ook naar Bretagne, Normandie, Zwitserland, Antwerpen of Duitsland. En… het onderweg zijn is misschien wel het leukste.

Boeken over Wandelen en reizen hebben een speciale plek voor mij. Ik kan helemaal opgaan in mooie boeken over geweldige reizen.

In mijn nieuwsbrief komt alles samen. Mijn liefde voor boeken, mijn passie voor lezen en boekwinkels, plezier dat ik beleef aan foto’s maken, maar ook het schrijven van blogs en het maken van leuke artikelen waar jij als lezer je voordeel mee doet!

Bjorn

p.s. Als je je aanmeld voor de nieuwsbrief dan krijg je iedere week leuke tips over Boeken! 🙂

Als je dit een interessant artikel vond, en je zou meer van dit soort artikelen willen lezen, probeer dan vooral de nieuwsbrief uit. Zou ik enorm waarderen! Fijne dag, Bjorn