Over mij

Mijn naam is Bjorn Simmering en met deze website ga ik dus door het leven als Meneer Simmering.

In 2002 startte ik met een website over websites bouwen. Deze site, HTML-site bestaat niet meer, maar de artikelen heb ik wel overgezet naar deze site. Waar ik goed in ben is in het bedenken van ideeën. Een constant gevoel van borrelen in mijn hoofd. Soms zet ik deze ideeën om naar initiatieven.

Meneer Simmering

Zo ben ik onder andere bezig geweest met een cursus website, een webwinkel voor mannen en een blog over mountainbike voor beginners. Daarna heb ik gekeken of ik me op een andere specifieke niche zou gaan richten. Zo heb ik bijvoorbeeld heel wat ondernemers geïnterviewd.

Toch was er iets dat bleef knagen. Het was nog niet helemaal mijn eigen ding.
Op een gegeven moment ontdekte ik dat misschien het bedenken van ideeen mijn onderwerp is, datgene waar ik goed in ben en waar ik mijn blog over kan schrijven. Gaandeweg heb ik dit idee aangescherpt en besloten hier meer mee te gaan doen.

Ik heb niet de illusie dat mijn plannen en tips compleet uitgewerkt zijn, maar in de afgelopen jaren, waarin ik onder andere een jaar of vijf als ondernemer heb geopereerd, naast mijn werk, heb ik heel veel ervaring opgedaan, veel gelezen. Ik hoop deze ervaring te kunnen gebruiken als basis voor mijn artikelen en jou daarmee te inspireren om ook iets online, of offline te gaan doen. Vooral met het idee om er zelf wat voor terug te krijgen en anderen ook weer een stapje verder te krijgen!

Wil je nog meer over mij lezen, een aantal jaar geleden schreef ik een tweetal artikelen over mijzelf.

Wie is Bjorn nu eigenlijk
Van ‘Word’ naar WordPress

Met vriendelijke groet,

Bjorn Simmering

p.s. Op About.me kun je nog meer over mij te weten komen!