Press "Enter" to skip to content

Over mij

Mijn naam is Bjorn Simmering en met deze website ga ik dus door het leven als Meneer Simmering.

In 2002 startte ik met een website over websites bouwen. Deze site, HTML-site bestaat niet meer, maar de artikelen heb ik wel overgezet naar deze site. Waar ik goed in ben is in het bedenken van ideeën. Een constant gevoel van borrelen in mijn hoofd. Soms zet ik deze ideeën om naar initiatieven.

Meneer Simmering

Zo ben ik onder andere bezig geweest met een cursus website, een webwinkel voor mannen en een blog over mountainbike voor beginners. Daarna heb ik gekeken of ik me op een andere specifieke niche zou gaan richten.

Inmiddels is deze blog gericht op het vertellen over boeken die ik lees en andere interessante zaken die ik tegenkom. Ik plaats iedere dag op mijn instagram kanaal; meneerleestboeken een foto van een boek wat ik gelezen, gekocht of ooit gevonden heb.

Op deze website plaats ik dan een korte beschrijving of recensie en een link naar waar je het boek kunt kopen. Meestal op Bol.com. Ik krijg dan een klein beetje commissie over elk boek wat je via mijn site daar koopt. Daar doe ik het niet voor, maar het helpt natuurlijk om mijn kosten te betalen…

Wil je nog meer over mij lezen, een aantal jaar geleden schreef ik een tweetal artikelen over mijzelf.

Wie is Bjorn nu eigenlijk
Van ‘Word’ naar WordPress

Met vriendelijke groet,

Bjorn Simmering

p.s. Op About.me kun je nog meer over mij te weten komen!