Graag wil ik je voorstellen aan mijn nieuwe project: ‘Meneer Simmering over Fotografie’.

Nu ik de afgelopen tijd bezig ben geweest me te verdiepen in fotografie heb ik bedacht al het moois dat ik tegenkom te delen met mijn lezers.

Meteen aanmelden kan hier:

The form you have selected does not exist.

Over Fotografie

Niet omdat ik nu ineens een expert ben op het gebied van fotografie. Integendeel. Ik ben juist een leek. Ik verwonder me over alles wat er te vinden, te lezen en te bekijken is op dit gebied. En dat wil ik graag delen, dat wil ik uitdragen.

Van boeken die ik vind, tot blog artikelen die ik lees, YouTube filmpjes en Instagram accounts, Cursussen en fotografen, kortom dat wat ik tegenkom en de moeite waard vind, daar zal ik over schrijven in deze nieuwsbrief die elke woensdag ga versturen.

Ik zou het echt leuk vinden als jij je aanmeldt voor ‘Over Fotografie’! Naast de tips krijg je ook interviews, leuke boeken en wat ik allemaal nog meer tegen kom! Doe je met me mee?
Hieronder kun je je aanmelden…

The form you have selected does not exist.