Over Wandelen Nieuwsbrief #15 – Mijn Horizon verbreden

Over Wandelen wordt Travel Blog tips. Zo, de kogel is door de kerk. Ik wil mijn horizon wat verbreden en ik heb besloten dat ik me wat breder ga richten. Tegelijkertijd blijf ik doen wat ik leuk vind. Voor jou op zoek gaan naar de leukste verhalen over reizen en onderweg zijn.

Zoals je misschien weet is een travel blog, of in goed Nederlands een reisblog, een fijne manier om zelf je verhalen te delen met anderen van de reizen die je maakt. Maar ook als je zelf een plan hebt om ergens naar toe te gaan is het zo heerlijk om alvast in de voorbereiding de verhalen van anderen te lezen.

Door de horizon wat te verbreden heb ik ook de kans om andere inspirerende verhalen te pakken te krijgen en met je te delen.

Dus vanaf volgende week krijg je Travel Blog tips in je mailbox. Nummer 16 is nummer 1, maar laat ik voor het gemak maar gewoon doortellen 🙂

https://meneersimmering.nl/van-over-wandelen-naar-travel-blog-tips/

Veranderen van Over Wandelen naar Travel Blog tips

Meer uit je vakantie halen? Start een reisblog

Hoe dan ook willen we straks weer op vakantie kunnen. We willen weer andere streken en gebieden ontdekken. Door zelf een travel blog te starten kun jij je verhalen delen met anderen. Je kunt de wereld jouw avonturen laten meebeleven!

Vanmorgen keek ik uit het raam en zag ik dat het motregende. Typisch weer om binnen te blijven, toch?
Het deed me weer even terug verlangen naar mijn vakantie. Zon, zee, niks moeten en vooral relaxed zijn.

Toen ik even terug dacht aan die dag dat we op het strand zaten kon ik bijna de geur van de zee weer ruiken.

Als je daaraan denkt dan komen de herinneringen aan je eigen vakantie gewoon, zonder al te veel moeite weer naar boven borrelen, toch?

https://meneersimmering.nl/start-een-reisblog/

Het Zwarte woud, dichtbij en toch zo buitenland!

Laura is een free-spirit en storyteller. Ze gaat er graag op uit en schreef vorig jaar een prachtige blog met fraaie foto’s over het Zwarte Woud. Dit Duitse gebied kent menigeen, maar echt kennen dat doe je pas door er rond te trekken door de eindeloze bossen.

Je kunt er prachtige steden ontdekken, blauwe meren en groene valleien. Dit gebied ligt op slechts een paar uur rijden van Nederland en de verwachting is dat we naar dit soort gebieden, deze regio’s weer snel op vakantie mogen!

Kuck-kuck! Je kunt weer veilig naar het Zwarte Woud in het zuiden van Duitsland reizen en dat ga ik dus ook heel binnenkort weer doen. Eindelijk de grens over! Als kind kwam ik hier al vaak: een goede vriend van mijn vader woont in het Zwarte Woud en hier…. lees verder op whatabouther.nl

https://www.whatabouther.nl/travel-de-mooiste-plekken-in-het-zwarte-woud-in-duitsland-we-kunnen-weer/

Deventer: Hanzestad in het Oosten

Deventer is de stad van Charles Dickens, van de boeken en de Deventer koek… Misschien is dit wel de leukste én gezelligste stad van het oosten van Nederland. Met haar historisch kloppend hart met hippe winkeltjes, culinaire restaurantjes en gastvrije pubs.

het historische centrum van Deventer

het historische centrum van Deventer – Juli 11 2020

Je kunt er geweldig wandelen, want alles ligt op loopafstand van elkaar. en natuurlijk is deze stad prima te bereiken met trein, bus en auto!

Deventer is één van de oudste steden van Nederland die ook nog eens bijzonder goed bewaard is gebleven. Vroeger een belangrijk handelscentrum nu een gezellige stad met kronkelstraatjes en een decor van historische panden. Je vindt het ene na het andere monument in het kleinschalige hart van de stad.

Lees verder op Soetkees.nl, een persoonlijke travelblog met mooie verhalen en prachtige plekken om te ontdekken!

https://www.soetkees.nl/bestemmingen/nederland/844-deventer

Wandel Boek: Wanderlust Europa

Vorige week schreef ik al over dit boek. Omdat ik het zo’n prachtig boek vindt heb ik wat foto’s gemaakt. Deze foto’s wil ik graag met je delen.

Als je dan nog niet overtuigd bent om dit prachtige boek te bestellen dan weet ik het ook niet meer….

https://meneersimmering.nl/wanderlust-europa/

https://www.bol.com/nl/p/wanderlust-europa/

Instagram Tip van de week

Ze heet eigenlijk ‘gewoon’ Rianne. Voor het gemak, of de herkenbaarheid heeft ze haar Instagram de naam rieannuh gegeven. Gewoon zoals je het zegt dus..

Ongetwijfeld zal daar een goede reden voor zijn, maar veel belangrijker is dat ze erg mooie foto’s maakt en je dus met veel plezier haar pagina zal bekijken!

Rianne is in staat om een eenduidige, herkenbare sfeer te creeeren zodat het een geheel wordt, haar pagina! Heel mooi!

https://www.instagram.com/rieannuh/

 
Ontdek Antwerpen in 5 wandelingen!
 
meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis 5 wandelroutes in Antwerpen  
Meld je hieronder aan
en ontvang...
 
‘Op Stap met Meneer Simmering’
 
+ 5 wandelroutes door Antwerpen
 
...gratis in je mailbox!

Speciaal voor de lezers...
 
* Exclusieve interviews met ervaren reizigers...
* Gratis 5 wandelroutes door het prachtige Antwerpen!
* Elke twee weken de mooiste reisverhalen in je mail!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *