Reisboek recensie + winactie: Wat & Hoe Zweden en Mallorca

Wat & Hoe reeks - nieuw in 2023

Wat & Hoe reeks – nieuw in 2023

Er is recent weer een aantal uitgaves verschenen van de populaire Wat & Hoe reeks van Kosmos uitgeverij. We hebben er alvast een paar mogen bekijken en we mogen er ook een paar weggeven!

Zweden, Mallorca en Normandie. Het is een ietwat willekeurige selectie van de hoeveelheid Wat & Hoe die dit jaar weer uitgekomen is. Wat te denken van de Algarve, Venetië en Berlijn, of Praag en Denemarken. Ik noem er zomaar wat op.

Het fijne van deze reeks is dat ze al jaren bestaan. Onlangs vond ik een exemplaar over Parijs en die kwam uit 2007! Dat is al heel wat jaren en deze boekjes zijn onverminderd populair.

Daarnaast heb je natuurlijk de misschien nog wel bekendere Wat & Hoe taalgidsen. Daarin vind je de meest voorkomende zinnen en woorden in een vreemde taal. Hoewel elke telefoon een vertaalapp bevat worden deze boekjes ongetwijfeld ook nog steeds als zoete broodjes verkocht.

Wat & Hoe Zweden van uitgeverij Kosmos

Wat & Hoe Zweden van uitgeverij Kosmos

Terug naar de Wat & Hoe Zweden en Mallorca.

Zweden is natuurlijk een enorm land en het boek is relatief beperkt qua formaat. De kunst is om er dan voldoende in te zetten, maar zonder dat je de belangrijkste zaken mist. Natuurlijk kan niet alles in dit boekje, maar de schrijvers zijn er voldoende in geslaagd om Zweden tot de essentie terug te brengen.

En natuurlijk staat de cliches erin, de poolcirkel, rode houten huisjes en steden als Stockholm en Göteborg. Maar daar zitten we toch ook op te wachten met zulke boekjes? In een overzicht de tien belangrijkste zaken om te bezoeken, wandelingen door steden, rondreizen door gebieden, dat is wat we willen!

Als je op vakantie gaat, of het nu naar Mallorca is of naar Zweden, naar Normandie of Noorwegen. De Wat & Hoe reeks stelt eigenlijk nooit teleur. Je weet waar je heen gaat, je weet wat je krijgt en volgens mij, ook in tijden van sociale media en internet blijven deze boekjes mateloos populair

Wat & Hoe Mallorca, uitgeeverij Kosmos. Winactie

Wat & Hoe Mallorca, uitgeverij Kosmos.

Winactie Wat & Hoe Zweden, Mallorca en Normandië

Een winactie hoort natuurlijk bij nieuwe uitgaves. Het enige wat je moet doen om kans te maken op een van de zes boekjes die ik weg mag geven is om je aan te melden voor mijn nieuwsbrief, dat kan onderaan dit artikel. Alle nieuwe lezers van deze maandelijkse update maken kans op een exemplaar.

 
Ontdek Antwerpen in 5 wandelingen!
 
meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis 5 wandelroutes in Antwerpen  
Meld je hieronder aan
en ontvang...
 
‘Op Stap met Meneer Simmering’
 
+ 5 wandelroutes door Antwerpen
 
...gratis in je mailbox!

Speciaal voor de lezers...
 
* Exclusieve interviews met ervaren reizigers...
* Gratis 5 wandelroutes door het prachtige Antwerpen!
* Elke twee weken de mooiste reisverhalen in je mail!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *