Wandelen in Zeeland – Over Wandelen #31

Voor een goede wandeling hoef je helemaal niet ver weg. Afgelopen week wandelde ik gewoon in mijn eigen woonplaats, Yerseke. Een klein dorp aan de Oosterschelde in het mooie Zeeland. Fotocamera mee en ik was helemaal in mijn sas.

Krakend, schurend en piepend maken de schepen waar ik langs loop lawaai, zonder dat ik me er aan stoor. Een zeemeeuw scheert door de lucht en land op…

https://overwandelen.nl/wandelen-in-yerseke-genieten-van-wind-zee-en-een-bolus/

detailfoto van zeewier in de oosterschelde

detailfoto van zeewier in de oosterschelde

Mag ik jou daarom wat vragen? Misschien heb jij ook een favoriete wandeling, gewoon in je buurt! Wil je het me laten weten? Ik ben heel benieuwd. Als je antwoord op deze mail dan bereik je mij.

Wandelen is…
de haast uit je hoofd halen en kijken wat er overblijft

Wandelen met Natuurmonumenten

Er zijn natuurlijk veel meer wandelroutes in Zeeland. Zo heeft Natuurmonumenten een zevental wandelroutes op een rij gezet waar je tussen de 3,5 en 9 kilometer weg kunt stappen.

https://www.natuurmonumenten.nl/wandelen/zeeland

Zes dagen strandwandeling

Je kunt natuurlijk 5 kilometer wandelen, je kunt een dag wandelen, maar je kunt ook zes dagen wandelen over het strand. Minke Wink van Wanderwinks deed dat en schreef er een blog over:

Een lange strandwandeling maken is een van de fijnste dingen om te doen. Uitwaaien op het strand, het geluid van de zee dat je tot rust brengt, weinig mensen om je heen, een zijn met de natuur en met een beetje geluk wat zonnestralen op je bol. Een heerlijk gevoel dat soms moeilijk valt uit te leggen.

Hoe is dat als je 6 dagen lang over het strand loopt?

https://www.wanderwinks.nl/6-daagse-strandwandeling-in-nederland/

Instagram Hello Zeeland

Nog een fijne Instagram tip, Hello Zeeland. Dit account is gericht op de verhuur van vakantiehuizen maar heeft vooral mooie foto’s van plekken in Zeeland met inmiddels meer dan 16.000 volgers.

Voor nu wens ik je een goede week. Ga lekker naar buiten, uitwaaien op strand, in het bos of gewoon in het dorp of de stad waar je woont. Of het nu lekker weer is of niet, gewoon even naar buiten. Doet iedereen goed!

Bjorn Simmering

 
Gratis ebook Fotografie!
 
Achter de Lens - In gesprek met inspirerende fotografen  
In gesprek met zes inspirerende topfotografen. Leer van hun kijk op fotografie...
 
‘Achter de lens’
6 fotografen vertellen hun verhaal
...gratis in je mailbox!

Speciaal voor de lezers...
 
* Exclusieve interviews met ervaren fotografen...
* Gratis winkans op mooie fotoboeken!
* Elke twee weken de mooiste fotografie en tips in je mail!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *