Het Zeeuwse land

gouden gloed over een Zeeuws landschap

Op de een of andere manier kom je er pas achter als je er toe gedwongen wordt. Dat de plek waar je woont, de provincie waar je huis staat zo prachtig is. Nee natuurlijk weet ik dat wel, Zeeland is prachtig en niet voor niks komt half Nederland en Duitsland hier in de zomer naar toe. Maar toch.

In mijn boekenkast staan boekjes over Bretagne, Normandie, Noorwegen, allemaal prachtig om naar toe te gaan!

Maar nu, ineens zie ik dat Zeeland prachtig is, dat de plek waar ik woon, wonderschoon is. Vandaar deze foto. Gewoon gemaakt in de buurt van de plek waar ik woon. Een ommetje gemaakt, de dijk opgeklauterd en daar brak de zon door, een gouden gloed over plassen en waters waar ganzen en andere vogels zich ophouden, ook zij zijn op vakantie in het Zeeuwse land!

 
Op Stap met Meneer Simmering
 
meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook  
Meld je hieronder aan en krijg
‘Op Stap met Meneer Simmering’ gratis in je mailbox!

Ontvang...
* exclusieve verhalen en fotografie...
* Gratis Ebook 5 Wandelroutes in Antwerpen!

 

← Vorig bericht

Volgend bericht →

2 Reacties

  1. Mijn felicitaties met je mooie blog, Groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *