Wandellust Cynthia Schultz voorpagina

wandellust Cynthia schultz voorpagina

Al jaren is ze bezig met bloggen, vloggen enzovoort, en onlangs bracht ze een boek uit met dezelfde naam als een ander boek waar ik al eerder een recensie over schreef: Wandellust. Cynthia Schultz is een bezige bij, maar krijgt haar hoofd leeg en alles op orde door te gaan lopen. Door naar buiten te gaan, de natuur in en te zien wat een wandeltocht haar brengt.

Wandellust, de naam zegt het al, brengt de lust naar boven om te gaan wandelen. Het is een prachtig vormgegeven boek met mooie foto’s een fijne kleurstelling en bovenal, de passie voor wandelen spat er vanaf.

Dit is zo’n boek waar ik blij van wordt. Waardoor ik nog meer zin krijg om naar buiten te gaan. Het bos in, het strand op en dan, mijn gedachten de vrije loop te laten en gewoon simpelweg te genieten van dat wat je ziet.

Cynthia neemt je mee in haar wandelwereld. Ze maakt het niet te complex. Ze geeft zelf toe dat ze gewoon sneakers aantrekt om te gaan wandelen. Ze geeft aan dat je het zo gek kunt maken als je wilt, maar dat dat helemaal niet nodig is.

Een eenvoudige rugzak, een thermosfles en gaan met die banaan.

Dit fijne boek is voor zowel beginners als gevorderde wandelaars van toepassing. Ze neemt je mee in de basisbeginselen van wandelen, maar ze neemt je ook letterlijk mee naar de mooie plekken waar ze zelf graag wandelt.

Zo raakte ik onder de indruk van haar verhaal over Terschelling. Ik zou zo de boot boeken en daar heen reizen.

binnenpagina wandellust Cynthia Schultz

binnenpagina Wandellust van Cynthia Schultz

Dat is precies wat Cynthia met haar boek voor elkaar krijgt. Zin, lust om te gaan wandelen! De titel had niet beter gekozen kunnen worden natuurlijk!

In het boek Wandellust komen alle provincies aan bod. En er is zelfs een bonuswandeling op Saba aan toegevoegd. Het boek is te gebruiken als inspiratie. Er staan geen uitgezette wandelroutes in, maar wel suggesties waar je zelf naar toe kunt gaan en waar je dan je eigen wandeltocht kunt maken. Ik vind dat wel prettig. Ik ga graag op pad en zie het dan wel.

Cynthia houdt van wandelen en ik hou van het boek wat ze geschreven heeft!

Trouwens, op haar blog kun je nog veel meer wandelverhalen vinden!

 
Op Stap met Meneer Simmering
 
meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook  
Meld je hieronder aan en krijg
‘Op Stap met Meneer Simmering’ gratis in je mailbox!

Ontvang...
* exclusieve verhalen en fotografie...
* Gratis Ebook 5 Wandelroutes in Antwerpen!