Weekend Weg Wandelgids

Weekend Weg Wandelgids

Claudia is hoofdredacteur van Nouveau en noemt zichzelf de wandelende hoofdredacteur. Ze heeft een fijn boekje geschreven met een veertigtal wandelingen en de daarbij horende hotels. Je kunt dan twee wandelingen lopen en een nacht verblijven in een fraai hotel. Ze laat het daarin niet na om bijzondere plekjes te vinden en te benoemen wat deze plekken bijzonder maakt.

Claudia begint haar verhaal met een stukje motivatie en ze legt de lat niet hoog. Als ze al een iemand van de bank krijgt om te gaan wandelen is voor haar de missie geslaagd. Er zullen ongetwijfeld meer mensen van de bank komen.

Weekend Weg Wandelgids: weekend 7

Weekend Weg Wandelgids: weekend 7

Voordeel bij Claudia is ook dat ze aan de hand van foto’s van zichzelf laat zien dat je niet perse met zware wandelschoenen, een lelijke rugzak en grote ruimzittende kleding op stap moet als je gaat wandelen. Je kunt tegenwoordig ook wandelen met hippe kleding en fraaie sneakers aan je voeten (beetje oppassen dat ze niet al te vies worden zal vast wel lukken denk ik).

Weekend weg wandelroutes

Claudia houdt van storytelling en dat komt terug in de verhalen die ze zelf schrijft over een gevarieerd aanbod aan wandelroutes. De meeste in Nederland een enkele route in het buitenland.

Je krijgt de tip om op dag 1 een langere wandeling te doen. Dan het hotel te gebruiken om lekker uit te rusten en op dag 2 een wat kortere wandelroute.

Voorbeeld wandel route uit de weekend wandelgids

Voorbeeld wandel route uit de weekend wandelgids

Bij elke wandelroute dus een mooi verhaal en wat praktische tips zoals het type wandeling, of honden welkom zijn en waarom je daar zou moeten wandelen. Kort en krachtig, praktisch en inspirerend, dat is hoe het boek (wat overigens prima in je rugzak meekan) te omschrijven is. Zeker een aanrader en oh ja, ook als eboek te verkrijgen voor de helft van de prijs van het fysieke boek.

 
Ontdek Antwerpen in 5 wandelingen!
 
meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis 5 wandelroutes in Antwerpen  
Meld je hieronder aan
en ontvang...
 
‘Op Stap met Meneer Simmering’
 
+ 5 wandelroutes door Antwerpen
 
...gratis in je mailbox!

Speciaal voor de lezers...
 
* Exclusieve interviews met ervaren reizigers...
* Gratis 5 wandelroutes door het prachtige Antwerpen!
* Elke twee weken de mooiste reisverhalen in je mail!